Thijs Noldus Art of Nature Riviersteen waskom specialist europa
Buddha4all - Thijs Noldus Art of Nature
 

Houten tuinmeubelen

 

Bij Thijs Noldus Art of Nature vind u de meest exclusieve houten tuinbeelden. 100% handgemaakt door Indonesische kunstenaars!

Via de site www.buddha4all.nl komt u op het actuele aanbod van de houten tuinbeelden. Elk beeld is uniek en exclusief. In onze winkel in Maasbree zijn altijd beelden te zien die nog niet op se site staan.

Unieke duurzaamheid
De houten tuinbeelden worden gemaakt van het meest duurzame teak hout! Namelijk de wortels en de onderstam! Door de olieachtige stoffen die zich in de houtsoort bevinden, is het hout grotendeels vocht- en vuilafstotend, en daarom ideaal voor plaatsing in de tuin. Het is niet voor niets dat ook veel houten meubelen gemaakt worden van deze houtsoort. Bovendien zijn onze houten tuinbeelden gemaakt door kunstenaars uit Java in Indonesië en bent u dus verzekerd van een uniek exemplaar! Maak meteen een keuze uit de verschillende teakhouten indianen, dieren of overige sculpturen. U kunt ook heel gemakkelijk meteen online een bestelling plaatsen.

Contact
Voor vragen over onze houten tuinbeelden of een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht op het telefoonnummer 06-34321112 of  thijsnoldus@yahoo.com. Of via onze webshop en info pagina www.buddha4all.nl