Thijs Noldus Art of Nature Riviersteen waskom specialist europa
Thijs Noldus Buddha4all
 

ons aanbod waskommen

banner voor landingspagina.jpg

 

Steen wasbak

 

 

Bij Thijs Noldus Art of Nature vindt u prachtige unieke wasbakken die gemaakt zijn uit riviersteen, marmer en versteend hout. Bekijk onze producten en laat u verrassen door de bijzondere en betaalbare producten die wij u te bieden hebben.

 

Luxe voor een lage prijs
De stenen wasbakken hebben een prachtige natuurlijke vorm en luxe uitstraling. Door de natuur bij u in huis te halen, creëert u  uw eigen unieke, rustieke sfeer. U krijgt zo een gevoel van luxe en rust, en dat voor een zeer betaalbare prijs. Bij Art of Nature vindt u verschillende producten die gemaakt zijn van de materialen die de natuur ons schenkt. Denk hierbij aan steen en hout. In onze unieke collectie vindt u onder andere wasbakken van steen, lampen, en tuinbeeldenMaar wij hebben  meer bijzondere artikelen !. Kijkt u ook eens bij onze overige stenen producten en sta versteld van de veelzijdigheid van Art of Nature.

 

Contact
Met Art of Nature haalt u luxe en natuur in huis. Bij Art of Nature vindt u enkel producten van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Met onze voorkeur voor natuurlijk materiaal, zoals steen en hout, leveren wij decoratieve, unieke en functionele producten. Kijk voor onze producten op onze site www.buddh4all.nl of bezoek één van onze twee showrooms. Voor vragen en het maken van een afspraak kunt u Thijs Noldus bellen op 06-34321112