Thijs Noldus Art of Nature Riviersteen waskom specialist europa
Buddha4all - Thijs Noldus Art of Nature
 

bestellen/aanbod online

waskom op zuil naar overzichtspagina.jpg

 

Een wastafelzuil is de basis voor uw badkamer. De zuilen van Thijs Noldus Art of Nature zijn zeer gemakkelijk te plaatsen. Bovendien heeft u geen badkamer meubel meer nodig. Hierdoor is een wastafelzuil een zeer uniek en betaalbaar alternatief voor een standaard badkamermeubel.

Eén van ieder product
Geef allure aan uw badkamer met een wastafelzuil van Thijs Noldus Art of Nature. De zuilen kunnen in verschillende maten en modellen geleverd worden. Hierbij is iedere maat en model uniek:Van iedere wastafelzuil bestaat er maar één of hooguit een set die mooi bij elkaar past. Zo bent u zeker van een zeldzaam exemplaar. Op deze manier kunt u eenvoudig uw badkamer in unieke en aparte stijl creëren, zonder gebruik te maken van standaard modellen. Bent u benieuwd naar de verschillende zuilen uit ons assortiment? Bezoek dan onze web site  speciale wasbakken.

Contact
Heeft u de wastafelzuil van uw dromen gezien, maar vraagt u zich af hoe die er in het echt uitziet?  Wilt u de artikelen toch eerst met eigen ogen komen aanschouwen, kom dan eens naar onze showrooms. Voor aanvullende informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen per telefoon: 06-34321112 of e-mail: thijsnoldus@yahoo.com.