Thijs Noldus Art of Nature Riviersteen waskom specialist europa
Buddha4all - Thijs Noldus Art of Nature
 

ons aanbod waskommen

waskom marmer overzicht pagina 2.jpg

 

De marmeren wastafels worden gemaakt van Indonesisch marmer door lokale steenhouwers. Omdat wij goede banden hebben met de Indonesische steenhouwers, kunnen wij de producten tegen een eerlijke prijs verkopen. Dat is goed voor de kunstenaars en goed voor u!

Unieke en exclusieve wastafels
De marmeren wastafels van Art of Nature zijn speciaal voor u uit het land van herkomst geselecteerd. De producten zijn allemaal met de hand gemaakt uit natuurlijke materialen. En het assortiment blijft zich maar uitbreiden! Dankzij goede connecties met de Indonesische bevolking is Art of Nature als geen ander in staat om enkel de mooiste wastafels te selecteren. En dat allemaal tegen een faire prijs.

Contact
Een marmeren wastafel of één van de vele andere unieke waskommen kunt u meteen online bestellen. U kunt ook onze showroom te Maasbree (bij Venlo) bezoeken. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies. Laat u inspireren door de unieke en originele producten van Art of Nature. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken: 06-34321112