Thijs Noldus Art of Nature Riviersteen waskom specialist europa
Buddha4all - Thijs Noldus Art of Nature
 

bestellen / online aanbod

versteendhout waskommen naar overzicht.jpg

 

Versteend hout wastafel

 

Bij Thijs Noldus Art of Nature hebben we altijd een zeer groot aantal versteend houten waskommen op voorraad Veel van deze waskommen kunt u bekijken en direct bestellen in de webshop. In onze showroom hebben we nog meer waskommen. Vaak zijn deze net binnen en hebben we ze nog niet op de site staan. Een bezoek aan onze showroom is dus altijd de moeite waard.

Waarom een versteend hout wastafel van Thijs Noldus Art of Nature
Jarenlang ondernemerschap, reizen en steeds weer zoeken naar enkel de beste en mooiste waskommen heeft geresulteerd in een nauwe samenwerking met verschillende en zeer getalenteerde steenhouwers in Indonesië. Alleen de mooiste en meest bijzondere waskommen kopen wij in en dat allemaal voor een eerlijke prijs. Onze versteend hout wastafels behoren tot de meest unieke en exclusieve waskommen Elk stuk versteend hout is immers in miljoenen jaren ontstaan!

Contact
Voor vragen of opmerkingen over onze versteend hout wastafel of over de andere producten kunt u direct bellen met Thijs Noldus  06-34321112 of thijsnoldus@yahoo.com. U kunt tevens gelijk bestellen in onze webshop.